Gastcolleges

Ons team van ervaren horecamensen en onderwijskundigen geven regelmatig gastcolleges voor diverse opleidingen in de horeca en recreatiebranche.  Van het verzorgen van een dagtraining tot een complete opleiding met een landelijk examen en een erkend diploma behoren tot de mogelijkheden.

Bedrijven die een verkooptraining, gastvrijheids training, HACCP -training of training op maat wensen kunnen bij ons terecht. Wij geven trainingen bij u op bedrijf of op een vooraf vast gestelde locatie.

Onze docenten en instructeurs beschikken naast de nodige praktijkervaringen ook over een 2e graads onderwijs bevoegdheid.

kookclinics

De Horecacoach Nederland verzorgt kookclinics bij u thuis of bedrijf voor 2 tot 24 personen. Met de organiserende personen stellen vooraf een menu samen. De mogelijkheid is er iedereen een bijdrage te laten leveren aan de maaltijd. Waarna deze uiteraard gezamenlijk zal worden genuttigd. Leuk om met je collega’s, vrienden, familie of vereniging te doen.

U betaalt 6 uur voor onze kok inclusief voorbereiding en recepten plus de benodigde ingrediënten. Heeft u geen zin om de gebruikte materialen zelf af te wassen, wij nemen mensen mee die dit ter plekke voor u doen. Verder kunnen wij bij ieder menu zorgen voor bijpassende wijn.