De koks van Proef & Beleef werken uitsluiten met de beste en fijnste producten die zorgvuldig worden ingekocht bij diverse lokale leveranciers. Naast een scala aan de hieronder genoemde mogelijkheden kunnen wij met trots zeggen dat we een specialist zijn op maatwerk catering bij u thuis of op bedrijf.

Proef & Beleef heeft een extra service om uw gelegenheid speciaal te maken, namelijk dat wij een tal van onze amusehapjes graag leveren om zo de voor u speciale gelegenheid te completeren. Deze kunt u via onze bestellijst bestellen. U dient wel minimaal 2 dagen vooraf te bestellen.

Walking diner

Gedurende uw feest/evenement gaan wij bij u gasten langs en presenteren wij een compleet menu aangepast aan uw wensen. De gerechten worden zo gepresenteerd dat u alles met een vork kunt eten. Onze koks staan in uw keuken de mooiste gerechten klaar te maken en is dus tevens een stukje entertainment voor uw feest.

Een standaard menu kennen wij niet en wij komen daarom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Maaltijd catering

Druk aan het werk of even pauze tijdens een belangrijke meeting, dan moet er goed gegeten worden. Wij van Proef & Beleef zorgen graag voor de inwendige mens waarbij het gemak en gezond voorop staan.

Compleet verzorgde BBQ +

Een speklapje of BBQ worstje is niet onze standaard. Wij presenteren BBQ’s met de mooiste ingrediënten zoals runderhaas, kreeft, gamba’s, lamsracks, speenvarken, etc. Topproducten op een niet alledaagse wijze bereidt. Nee wij maken gebruik van Barrels of de Ofyr, een beleving op zich. BBQ-en zoals dit bedoeld is.

Traiteurservice feestelijke amusehapjes

Standaard presenteren wij een tal van feestelijke amusehapjes in en op disposable materialen. Super voor uw verjaardag of zomaar omdat u een gezellige avond wil met wat te proeven en beleven. Bekijk onze lijst van mogelijkheden.

Exclusief presenteren wij dezelfde feestelijke amusehapjes in en op porselein of glas. Naast de wijze waarop ze gepresenteerd worden zijn de porties ook groter. U kunt er zelfs voor kiezen om de gebruikte materialen ongewassen retour te geven tegen een kleine meerprijs.

Dranken

Veel van onze relaties maken gebruik van deze service omdat wij altijd een ruime voorraad wegzetten en wij alleen de aangebroken flessen doorberekenen. Alles wordt bij u neergezet desgewenst in een koelkast of met een tapinstallatie. Het gemiddelde verbruik ligt tussen de € 1,25 en 1,95 per uur per persoon bij een feest wat 5 tot 6 uur duurt en onbeperkt drinken. Wij doen dit enkel op basis van nacalculatie omdat er vaak de dag erna een kleine afther-party ontstaat. Wij zijn niet merk gebonden en kunnen dus alle merken aanbieden op het gebied van bier, wijn, etc.

Evenementenorganisatie

Al meer dan 30 jaar ervaring in het onafhankelijk organiseren van evenementen en artiestenmanagement